Ons adres:
Kattenberg 2
9000 Gent

bekijk op kaart

Wat doet Labeur?

Lees hieronder waarin Labeur vzw sterk is. Bekijk ook zeker eens onze referenties om een beeld te krijgen over wat we zo allemaal kunnen realiseren.


PLEISTEREN

Labeur kiest voor milieuvriendelijke producten. Pleisterwerk gebeurt met 100% natuurlijke gips of met leem.


 

SCHILDEREN

Schilderen gebeurt uitsluitend met verven op waterbasis, absoluut solventvrij. Labeur prefereert natuurverven.


 

GYPROCWANDEN

Het plaatsen van gipsplaatwanden en -plafonds wordt, volgens de wens van de klant, uitgevoerd met milieuvriendelijke gipsplaten.


 

DAK- & ZOLDERISOLATIE

  • Een dak isoleren, thermisch of akoestisch, kent geen geheimen voor Labeur. Een dampscherm aanbrengen, de latten verbreden tot de gewenste breedte, de minerale wol – of een ander materiaal – aanbrengen, Labeur doet het. Perfect! En Labeur zorgt meteen voor de noodzakelijke afwerking;  in gipsplaat of in hout. Als u het wenst, wordt alles geschilderd, precies in de kleuren die u wil.
  • Labeur is de specialist in het Gentse wat betreft het isoleren van daken met ecologische producten. Isoleren met vlas? Met hennep? Met houtvezel? U vraagt, wij isoleren.
  • De Groepsaankoop Dakisolatie Gent verkoos vzw Labeur voor het isoleren van daken en zolders met minerale wol, vlaswol, hennep en houtvezel. Die samenwerking garandeert u een perfect afgewerkt dak, goedgekeurd door de Gentse stedelijke overheid én door VIBE.
  • Wie zijn dak isoleert krijgt danig wat subsidies. Er is niet enkel de 40% fiscale aftrek, er is ook de Vlaamse premie (500€). Bovendien beloont ook de stad Gent mensen die hun dak isoleren. Kortom, wie zijn dak laat isoleren door een gespecialiseerd & geregistreerd aannemer zoals Labeur betaalt op het einde van de rit amper de helft van de factuursom. En de investering is op enkele jaren terug verdiend!
  • Ook wie niet het dak maar de zolder wil isoleren, kan rekenen op Labeur. Een nieuwe, geïsoleerde zoldervloer plaatsen, is voor Labeur geen enkel probleem, integendeel.

 


 

ECOLOGISCHE MATERIALEN

Gebeurt de isolatie van uw dak of uw zoldervloer met ecologische materialen? Hoe ecologisch pleisteren en schilderen? Welke ecologische materialen gebruiken we?

Labeur kiest voor milieuvriendelijke producten. Voor de isolatie van daken en zoldervloeren werkt Labeur enkel met ecologische materialen die de goedkeuring wegdragen van VIBE, van REGent en van de Groepsaankoop Dakisolatie van de Stad Gent. Uw dak wordt, naar uw keuze, geïsoleerd met minerale wol, met vlas, met hennepvezel of houtwol. Gegarandeerd ecologisch én vakkundig geplaatst.
Pleisterwerk gebeurt met 100% natuurlijke gips. Het plaatsen van gipsplaatwanden en -plafonds wordt, volgens de wens van de klant, uitgevoerd met milieuvriendelijke gipsplaten.
Schilderen gebeurt uitsluitend met verven op waterbasis, absoluut solventvrij. Labeur prefereert natuurverven.

Labeur wil een mens- en milieuvriendelijke onderneming zijn én er naar handelen. Dit houdt meteen in dat ook van de medewerkers het nodige respect voor de omgeving wordt verwacht. Selectief verzamelen van afval is een vanzelfsprekendheid voor de medewerkers van Labeur, evenals het zoveel mogelijk recycleren van grondstoffen en materiaal.