Bouw & Renovatie

Labeur verbouwt en renoveert. Sterk in pleisteren en schilderen, plaatsen van wanden en plafonds, daken en zolders isoleren, tuinaanleg en kaleien van muren en gevels.

van kelder to gevel

Labeur schildert

Van kelder tot gevel, van tuinhuis tot traphal: Labeur schildert zowel binnen als buiten. Voor particulieren, bedrijven en overheden. Met oog voor vakmanschap en detail, tot in de puntjes afgewerkt. Omdat we belang hechten aan duurzaamheid én kwaliteit, werkt Labeur steeds met solventvrije verven, op waterbasis, en met een voorkeur voor natuurverven.

sterk in werk

Labeur renoveert

Je wil de zolder omtoveren tot twee leuke kinderkamers? Het bureau moet dringend akoestisch worden geïsoleerd en de gang heeft een nieuw gyproc plafond nodig? Of misschien eist de brandweer dat je in je huurhuis een scheidingswand optrekt in brandvertragende gipsplaten? Een kolfje naar de hand van Labeur. Sterk in verbouwen en renoveren, met een hart voor mensen én voor ons vak.

er warm bij zitten

Labeur isoleert

Een dak of zolder isoleren, thermisch of akoestisch, kent geen geheimen voor Labeur. En we zorgen meteen ook voor de afwerking; in gipsplaat of in hout. Uiteraard ook mooi geschilderd, precies in de kleuren die je wil. En duurzaam kan ook. Isoleren met vlas, hennep of houtvezel? U vraagt, wij isoleren.

Wie isoleert krijgt danig wat subsidies. Labeur helpt je door de wirwar van subsidiemogelijkheden. Zo verdien je je investering snel terug!

de buitenkant telt

Labeur verfraait

Een knap afgewerkte gevel geeft je huis de uitstraling die het verdient. Met stielkennis en liefde voor het vak steekt Labeur elke gevel in een nieuw kleedje. We schilderen of kaleien, met oog voor detail en focus op duurzaamheid.

Wil je graag meer weten?

Heb je vragen over Labeur?  Goesting om samen aan de slag te gaan?