Labeur Atelier

Labeur Atelier, vroeger bekend als RecupDesign, is het hout- en metaalatelier van Labeur. Naast een eigen collectie ontwerpen en maken we meubels en interieurs op maat.

interieur op maat

Labeur richt in

Van tuinhuis tot bureau, van keuken op maat tot de volledige inrichting van winkel of horecazaak. Labeur Atelier ontwerpt en maakt houten meubels en interieurs op maat. We doen dit bij jou thuis, maar ook in jouw winkel, horecazaak of kantoor. Ook overheden, met bijvoorbeeld huisvestingmaatschappijen, zijn trouwe klanten van Labeur Atelier.

Meubels met een ziel

Labeur maakt

We houden van plekken en meubels met een ziel, waar ontwerp en inrichting warmte en emotie uitstralen. Telkens opnieuw zoekt Labeur Atelier naar het juiste evenwicht tussen hart en ratio.

We staan voor duurzame klasse en kwaliteit, maar niet zonder een tikkeltje speelsheid. Er mag gerust een hoek af. Liefst van al werken we met duurzame materialen en combineren we oud en nieuw.

eigen collectie

Labeur ontwerpt

Labeur Atelier bedenkt, ontwerpt en maakt ook eigen meubelcollecties. Al dan niet in samenwerking met ontwerpers zoals Gram Design of Onbetaalbaar. Van de stoere Rewood tafels en banken tot de eigenzinnige Bast tafel en de sociaal gemaakt collectie van Vol+maakt. Ontdek onze ontwerpen.

circulair

Labeur recupereert

We werken graag met duurzame materialen. Gerecupereerd hout bijvoorbeeld. Hout dat we via particulieren, bouwbedrijven of sloophandelaars verkrijgen, en doorgaans in de verbrandingsoven belandt. Dat schenken we een tweede leven, als tafel, stoel, terras of tuinscherm. Zoals in onze ReWood meubellijn of de Gevelbankjes.

Wil je graag meer weten?

Heb je vragen over Labeur?  Goesting om samen aan de slag te gaan?