Over Labeur

Labeur renoveert en richt in. Van de verbouwing van je woning tot de plaatsing van je keuken op maat en de inrichting van je interieur.

inclusief samenwerken

Vakmanschap met een ziel

Labeur gelooft in een meer inclusieve manier van samenwerken. In kwalitatief verbouwen en inrichten, met een hart voor mensen. Omdat een verbouwing een emotioneel project is, brengen we vakmanschap met een ziel. We willen onze klanten het gevoel geven dat ook zij bijdragen aan een verhaal dat tegelijkertijd kwalitatief sterk en maatschappelijk verantwoord is.

maatschappelijk sterk

Een verhaal van mensen

In elk project streven we naar een evenwicht tussen persoonlijke aanpak, maatwerk, kwaliteit en menselijkheid. Omdat we onze klanten én onze medewerkers laten primeren voor winst, zetten we hard in op de juiste begeleiding en opvolging.

Labeur wil in de eerste plaats een verhaal van mensen vertellen. Enkel met respect voor onze medewerkers én onze klanten kunnen we een ziel steken in wat we doen. Maatschappelijk belang, duurzaamheid en kwaliteit zijn inherent aan deze menselijke aanpak.

labeur maakt werk

Met hart en stiel

De medewerkers van Labeur kennen hun stiel. Sommigen als geen ander. Labeur investeert permanent in opleidingen. Daar worden de medewerkers nog beter van. En onze klanten ook. Kiezen voor Labeur betekent kiezen voor jobs. Jobs voor mensen die anders misschien niet aan de bak zouden komen. En die vandaag, via Labeur, schitterend werk leveren. Als isolateur van uw dak of zoldervloer. Als stukadoor, schilder of meubelmaker.

Wil je graag meer weten?

Heb je vragen over Labeur?  Goesting om samen aan de slag te gaan?